Enjoy life with light

Inloggen dealer

Inloggen dealer

Gegevens onthouden

Nog niet geregistreerd? Klik hier

3D
TEXTIEL
FRAMES

MODULAIR
Bouw uw beursstand
modulair op.
EENVOUDIGE MONTAGE
Onze profielen monteert u eenvoudig
d.m.v. bijgeleverde accessoires.
GROOT FORMAAT FRAMES
Creëer oneindig grote frames
door toevoeging van stabilizers.
COMPACT VERPAKT
Wereldwijde verzending mogelijk
door compacte verpakking.

Onze 3D textielframes zijn echt uniek! De textielprints zijn zichtbaar vanaf meerdere zijden en perfect voor vrijstaand en hangend gebruik in de showroom of op beurzen. Met onze 3D profielen ontwerpt u in een handomdraai unieke 3D objecten.

Zo maakt u met het Carre 80 profiel schitterende 3D stands waarbij de hoeken naadloos aansluiten. Met het Cube 65 profiel kunt u textielprints van alle kanten laten zien. Deze profielen kunt u voor meerdere doeleinden gebruiken.

Het carre 80 profiel

Maak verschillende 3D-vormen met dit sterke hoekprofiel, dat de visuals van alle kanten laat zien. Perfect als vrijstaande beursstand of opvallende hangende banner op beurzen, in retail en in de showroom.

elke maat mogelijk Creëer oneindig grote frames met de Carre 80 (in combinatie met de Double 80). Om zeker te zijn dat groot formaat frames hun stabiliteit behouden, worden stabilizers in het frame gemonteerd.
verschillende opstellingen mogelijk De mogelijkheden met dit profiel zijn ongekend. Wij hebben reeds drie formaties voor u opgesteld. Daagt u ons uit?
Lees meer Offerte aanvragen
Details
Carre 80
Carre 80
Silver NF-04810
Lees meer

Het cube 65 profiel

Laat de textielprints zien van alle kanten! Dit 3D textielframe wordt gebruikt voor meerder doeleinden. Bijvoorbeeld als display, showcase in showrooms of op beurzen. Of creëer een echte eyecatcher en hang de Cube 65 aan het plafond.

de perfecte eyecatcher Creëer eenvoudig een vrijstaande of hangende 3D kubus met dit unieke profiel. Het recht afgezaagde profiel is perfect om praktisch te gebruiken als display of als eyecatcher in winkels, showroom en beurzen
Het ultieme 3D textielframe Met de Cube 65 haalt u het maximale uit een textielframe, doordat het doek aan alle kanten geplaatst kan worden.
Lees meer Offerte aanvragen
Details
Cube 65
Cube 65
Silver NF-04650
Lees meer

Meer informatie? lees onze blog

Het voordeel van textielframesSchaf eenmalig een textielframe aan en wissel snel en eenvoudig van reclame-uiting met een geprint textieldoek in een aluminium frame.
Efka B.V.
De Meerpaal 10
9206 AJ Drachten
The Netherlands

T. 0512 - 47 27 21

Inschrijven productnieuws

Om op de hoogte te blijven van onze nieuwe producten kunt u zich hieronder inschrijven.