Enjoy life with light

Inloggen dealer

Inloggen dealer

Gegevens onthouden

Nog niet geregistreerd? Klik hier

U bent hier:
Terug naar de vorige pagina
Interview FESPA

INTERVIEW FESPA

Ja, natuurlijk willen we meewerken aan een interview met FESPA. Toen FESPA ons benaderde voor een speciaal interview, reageerden we meteen enthousiast. Wat een geweldige kans voor ons om onze visie in deze creatieve wereld te delen. In het interview is gepraat over ons bedrijf, recente prestaties en onze gedachten over de belangrijkste trends in de signbranche en toekomstige ontwikkelingen. We zijn erg trots dat we als eerste worden genoemd in een reeks van speciale artikelen.

Picture perfect for sign-focused EFKA

Lees het interview

U wordt doorverwezen naar de website van FESPA.

Verbeter akoestiek en galm

Verbeter de akoestiek

Verbeter akoestiek en verminder galm in ruimtes met het geluidsdempende materiaal Therm Acoustic. Dit geluidsabsorberende materiaal is ideaal te gebruiken in combinatie met onze textielframes. Gebruik het als akoestisch wandpaneel ter decoratie, of als afscheidingswand in open kantoorruimtes om een prettig werkklimaat te creëren.

Lees meer over het verbeteren van akoestiek op kantoor en de verschillende toepassingen van het geluidsdempende materiaal of ga direct naar de verschillende types geluidsabsorberend materiaal.

Lees meer over het geluidsdempende materiaal

Ideaal standbouwsysteem

Ideaal standbouwsysteem

Creëer een unieke en opvallende beursstand met het standbouwprofiel Carré 80. Tover eenvoudige beursstands om tot echte 3D eyecatchers met naadloze hoeken. Of hang het dubbelzijdige 3D frame op en gebruik het profiel als world class hangende banner.

Bekijk de verschillende opstellingen als beursstand of lees de blog van sales collega Charon Lourens waarin hij verteld over de unieke toepassing van dit standbouw profiel.

Lees meer over deze opvallende beursstand

Efka B.V.
De Meerpaal 10
9206 AJ Drachten
The Netherlands

T. 0512 - 47 27 21

Inschrijven productnieuws

Om op de hoogte te blijven van onze nieuwe producten kunt u zich hieronder inschrijven.

Disclaimer | Sitemap | © Efka B.V.
Ontwikkeling: Ittica Media