Enjoy life with light

Inloggen dealer

Inloggen dealer

Gegevens onthouden

Nog niet geregistreerd? Klik hier

U bent hier:
Terug naar de vorige pagina

Uw partner in aluminium Textielframes, LEDframes en aluminium Panel Profielen.

EFKA is een leverancier van aluminium profielen. Vanuit onze productie in Drachten leveren wij niet alleen producten maar vooral oplossingen. Hierdoor zijn wij meer dan een producent van Textielframes, en LED lightboxes. Door de beschikking te hebben van een up-to-date machinepark is het op maat leveren van aluminium textielframes een dagelijkse bezigheid waardoor wij snel kunnen leveren. Naast verstekzagen is het buigen van aluminium een bijzondere toevoeging van ons kunnen. Hierdoor zijn wij een partner voor; grootformaat printbedrijf, signmaker, standbouw en interieurbouw en wellicht voor u!

Onze producten onderscheiden zich met creatieve en innovatieve oplossingen die passen bij deze tijd. Veel van onze profielen worden toegepast als retail signing, displays voor producten, beurs- en standbouw systemen, decoratie in interieur. Als u verder op onze website kijkt, zult u de ontdekken hoe groot onze diversiteit aan toepassing voor visuele communicatie is.

Ons assortiment is recent uitgebreid met de nieuwe XL-profielen. Dit zijn profielen die voorzien zijn van een laagje fineer en hierdoor een unieke natuurlijke houten uitstraling krijgen.Tevens kunnen wij al onze aluminium textielframes in kleur leveren door deze te poedercoaten in RAL-kleuren.

Van ons kunt u verwachten dat wij alle aanvragen met de grootste betrokkenheid behandelen. Ons online ordersysteem is volledig gebruiksvriendelijk en siert in eenvoud. EFKA beschikt ook over eigen vervoer, een goede voorraadpositie en een korte levertijd.

EFKA is aangesloten bij SIʼBON, SIʼBON is het keurmerk voor alle reclame- en signbedrijven. Bekijk hier de website van SIʼBON.

Bent u geïnteresseerd in onze producten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
Efka B.V.
De Meerpaal 10
9206 AJ Drachten
The Netherlands

T. 0512 - 47 27 21

Inschrijven productnieuws

Om op de hoogte te blijven van onze nieuwe producten kunt u zich hieronder inschrijven.