3D
textielframes

3D

Textielframe

Het 3D-profiel is speciaal ontworpen voor het plaatsen van meerdere textielprints om zo spectaculaire beursstands, scheidingswanden, banners en displays te creëren.

Complete beursstand

textielframe 3D
Ideaal tijdens
beurzen
Meerdere zijdes zijn te
voorzien van een textielprint
Eenvoudige
montage

EFKA is dé leverancier op het gebied van aluminium frames

  3D textielframe als beursstand
3D textielframe als

Beursstand 3d

Tegenwoordig zijn aluminium textielframes de oplossing voor een duurzame en modulaire beursstand en display. Met het Carre 80 profiel, ontwerpt u unieke 3D beursstands met naadloze hoeken. De combinatie met de Double 80 maakt een stevig en stabiel geheel. Door gebruik van stabilizers is elk formaat mogelijk. In een handomdraai een andere look? Wissel eenvoudig het textieldoek.

Diverse opstellingen met

Textielframes

Met ons textielframe kunt u diverse opstellingen maken, om zo het 3D effect te creëren. Zo maakt u snel en eenvoudig de vormen L, U en O. Dit kan zowel met dubbelzijdige als gebogen textielframes. Bouw niet alleen een beursstand, maar ook een beursbalie of kubus. Maak gebruik van de Carre 80 en Double 80 om een beursstand te maken. Met de Cube 65 en Cube 65 Connector maakt u snel en eenvoudig een beursbalie of kubus. Hiermee creëert u het ultieme 3D effect. Per kubus levert EFKA acht hoekstukken mee.

Carre 80 Carre 80
Cube 65 Cube 65
EFKA levert

Exclusief aan resellers

Bij EFKA leveren wij via onze dealers. Daarom zijn wij, voor u als reseller, uw partner in frames. Samenwerken om tot het beste resultaat te komen is ons doel. Wij maken duidelijke afspraken en staan voor onze partners klaar. Wij gaan voor snelheid en continuïteit en denken, waar nodig, met u mee.

Word onze dealer

Nog geen dealer? Vul het formulier in en sluit uw bedrijf aan bij EFKA!