Textielframes
enkelzijdig

Enkelzijdig

Aluminium frame

Het aluminium frame gecombineerd met een textieldoek met siliconen pees heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van een foto op canvas of een foto op poster. Bij EFKA noemen wij dit een textielframe. De wisselbare print is één van de grootste voordelen. Wanneer een klant de uitstraling van het frame wil veranderen, hoeft hij/zij slechts een nieuw doek met pees aan te schaffen. De textielprint is eenvoudig te vervangen, waardoor het interieur of de openbare ruimte een nieuwe uitstraling krijgt. Afhankelijk van het gekozen profiel, kan er LED-verlichting worden toegevoegd om het aluminium frame nog meer dimensie te geven.

Textielframes enkelzijdig

textielframes enkelzijdig
Duurzaam
Eenvoudige montage
Bepaal uw eigen visual

EFKA is dé leverancier op het gebied van aluminium frames

  aluminium textielframe

Modulaire constructie Eenvoudige montage

Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig te monteren. Onze profielen worden voorzien van een bouwtekening, zodat u of uw klant dit eenvoudig zelf kan doen. De montage is per profiel (textiel, LED of gebogen) verschillend. U kunt kiezen uit zowel enkelzijdige als dubbelzijdige frames. Per profiel zijn bijpassende producten en accessoires benoemd.

De toepassing van enkelzijdige textielframes

De enkelzijdige textielframes van EFKA zijn toe te passen in de retail en openbare ruimtes. Hang het textielframe aan de muur en verander in een handomdraai de reclame uiting of visual.

Compacte

Verzending

De goederen worden veelal in verzendklare dozen verpakt en machinaal gesloten. Alle losse onderdelen zoals voorgeschoefde locksets en inbussleutels zijn in een apart doosje geplaatst in de hoofd verpakking, dit voorkomt onnodig zoeken. Al onze textielframes worden compact verpakt.

Compacte verzending

compacte verzending