Gebogen
textielframes

Gebogen textielframe

Enkelzijdig en dubbelzijdig

Creëer unieke vormen met onze buig mogelijkheden en trek de aandacht. Met gebogen textielframes is uw boodschap van meerdere kanten zichtbaar en vergroot u de kracht! Met een buigmachine van de nieuwste generatie heeft EFKA alles in huis voor de meest bijzondere gebogen textielframes. Zowel enkel- als dubbelzijdige aluminium textielframes kunnen naar wens in de juiste radius worden gebogen. Doordat deze buigmachine lasermetingen uitvoert tijdens het walsproces, kan er op de millimeter nauwkeurig gebogen worden.

  buigmachine

bekijk de video
Heavy 27 Heavy 27
Double 44 Double 44

Opvallende

Gebogen textielframes

Het gebogen textielframe is verkrijgbaar als enkelzijdig- en dubbelzijdig frame in twee verschillende diktes. De Heavy 27 en Double 44 bieden voor uiteenlopende doeleinden een unieke oplossing en dragen bij aan het versterken van een opvallende reclame-uiting. Hiermee kunt u zich onderscheiden van de rest. Weet u nog niet helemaal zeker voor welke doeleinden onze frames geschikt zijn? Bekijk dan de eindeloze creaties en variaties op onze impressie pagina van gebogen frames, om uw eigen unieke idee te genereren.

Wij leveren via onze

Dealers

Bij EFKA leveren wij via onze dealers. Daarom zijn wij, voor u als reseller, uw partner in frames. Dankzij onze efficiënte productiemethode hebben onze aluminium frames met toebehoren een hoge omloopsnelheid en houden wij de levertijden laag.

Word onze dealer

Nog geen dealer? Vul het formulier in en sluit uw bedrijf aan bij EFKA!