De mogelijkheden van een

Mobiele wand

  • Gemakkelijk te verplaatsen
  • Verkrijgbaar met of zonder wielen
  • Textiel foto snel vervangbaar
Onze mobiele wand Biedt vele functies

De mobiele wand kan op diverse locaties en manieren worden ingezet. Een wand kan onder andere als scheidings-, interview-, pers- of sponsorwand worden ingezet. Met het mobiele textielframe haalt u het beste uit elke ruimte.

De wand is flexibel, duurzaam en gebruiksvriendelijk. De textiel foto is gemakkelijk en snel vervangbaar. Onze mobiele wanden zijn uitvoerbaar in diverse diktes, waarbij u zelf de afwerking bepaalt door middel van een textielprint. De wand is gemakkelijk te monteren en te demonteren. Daardoor is deze compact te vervoeren. Het frame wordt ook ingezet door o.a. artiesten zoals DJ’s.

Mobiele beurswand Mobiele beurswand

Vergroot het aantal vergaderruimtes in een handomdraai

Mobiele balie Compacte balie
Tevens inzetbaar als Mobiele balie

De mobiele balie zorgt ervoor dat u eenvoudig en professioneel deel kunt nemen aan events. U maakt de mobiele balie uw beursstand compleet. De beursbalie is aan beide zijden te voorzien van een textielprint voorzien van een pees, ook wel peesdoek genoemd. Het aluminium frame is in elk gewenste vorm te bestellen.

Aluminium frames te gebruiken als
Voetensteun voor foto op textiel wielen
Baseplates Ter stabilisatie

Onze staande aluminium profielen zijn te voorzien van baseplates, zodat deze stabiel blijven staan, ideaal als reclamebord. De baseplate fungeert als een voetensteun, waardoor deze niet omvalt. De baseplate kan tevens voorzien worden van wielen, waardoor de mobiele wand gemakkelijk te verplaatsen is. Alle baseplates worden aan het frame gemonteerd. Baseplate wheels is te voorzien van twee wieltjes. Voor de stabiliteit van het frame zijn twee baseplates (4 wieltjes) nodig. Meer weten over dubbelzijdige textielframes? Bekijk dan de “dubbelzijdige” pagina.