Een perswand

Gebruikt voor interviews

  • Overal inzetbaar
  • Vele formaten mogelijk
  • Duurzaam
Laat een logo of een bedrijfsnaam opvallen

Met een perswand

De perswand wordt ook wel de presentatiewand, interview wand, sponsorwand of logo wall genoemd. De wand is ideaal om uw boodschap, logo of bedrijfsnaam op te laten vallen tijdens rode loper momenten, evenementen of feesten. Veel mensen zien de wand. Het is daarom heel belangrijk voor uw organisatie dat uw perswand er perfect uitziet. Zo laat u een blijvende indruk achter bij uw doelgroep.

Een sponsorwand is in ieder formaat leverbaar en bestaat uit een aluminium frame (met baseplate) voorzien van een eigen textielprint. Deze textiel foto’s worden voorzien van logo’s van eventuele sponsors, zodat deze zichtbaar zijn tijdens het evenement.

Perswand Perswand

De perswand is niet meer weg te denken uit de sportwereld

Spanframe Spanframe

De perswand is

Duurzaam

Door het textielframe als vrijstaande display te gebruiken, bent u flexibel op locatie. Het frame wordt gebruikt op beurzen, maar is ook een uitstekende aankleding voor vergaderruimtes, rode lopers en winkels. De textiel foto, ook wel peesdoek genoemd, is gemakkelijk vervangbaar en hierdoor aan te passen aan iedere omgeving of evenement. Zo kan het duurzame dubbelzijdige textielframe nogmaals gebruikt woden. Ter stabilisatie van het textielframe adviseren wij gebruik te maken van een een baseplate. Onze baseplates zijn in verschillende formaten beschikbaar, afhankelijk van het gekozen profiel.

Aluminium frames te gebruiken als