Laat een blijvende indruk achter

Met de sponsorwand

  • Ideaal voor persconferenties
  • Gebogen of vrijstaand
  • Gemakkelijk inzetbaar

De sponsorwand is in te zetten

Bij persconferenties

De sponsorwand, perswand of logowand is voor persconferenties, rode loper momenten of andere evenementen. Een perswand/sponsorwand is in ieder formaat leverbaar en bestaat uit een aluminium frame (met baseplate) voorzien van een eigen textiel foto. Deze textiel foto’s worden voorzien van logo’s van eventuele sponsors. Het is daarom heel belangrijk voor uw organisatie dat uw sponsorwand er perfect uit ziet. Zo laat u een blijvende indruk achter bij uw doelgroep. De perswand/sponsorwand is snel en eenvoudig op te zetten.

Sponsorwand Sponsorwand
Dubbelzijdig aluminium frame Perswand
De sponsorwand zeer geschikt Bij sport en rode loper evenementen

EFKA beschikt over diverse dubbelzijdige aluminium frames, die ideaal inzetbaar zijn als sponsorwand of logo wand voor sport en rode loper momenten. Voor deze wand worden bijvoorbeeld gesprekken en interviews gehouden. Ook worden ze gebruikt als decor voor het maken van foto’s. Op een sponsorwand staan de logo’s van organisatoren en/of sponsors. Bij de perswand worden, tijdens gesprekken en interviews, foto’s en video’s gemaakt, die ook ná het evenement worden gebruikt (denk aan foto’s en video’s in magazines, kranten, televisie etc.). Een sponsorwand, ook wel persmuur genoemd, is zeer eenvoudig te monteren en demonteren en kan daardoor tijdelijk worden ingezet. De persmuur wordt op maat gemaakt en is in elk gewenst formaat leverbaar. Het aluminium frame dient voorzien te worden van een peesdoek, waarop eventuele sponsors staan afgebeeld. Een peesdoek is eenvoudig te vervangen, waardoor er een nieuwe look en feeling wordt gecreëerd.

Laat een blijvende indruk achter met de sponsorwand

Aluminium frames te gebruiken als
Vrijstaand aluminium frame Vrijstaand textielframe

Aluminium frames koppelen

Met de blind frame connector

Met de blind frame connector kunnen gelijke frames aan elkaar worden gekoppeld. Zo ontstaat een grotere sponsorwand/textielframe. De kleinere frames kunnen naderhand voor kleinere doeleinden gebruikt worden. Ter stabilisatie van het textielframe/de sponsorwand adviseren wij gebruik te maken van een een baseplate. Onze baseplates zijn in verschillende formaten beschikbaar, afhankelijk van het gekozen profiel.