Wandreclame

Enkelzijdige textielframes als wandreclame

  • Zeer geschikt voor in de detailhandel
  • In vele maten leverbaar
  • Decor 27 XL 45 is een echte eyecatcher

Textielframe enkelzijdig

Met een moderne uitstraling

In de retail wordt er steeds vaker met textielframes gewerkt. De enkelzijdige textielframes worden ingezet als wandreclame. Een textielprint zorgt ervoor dat een reclame uiting in een handomdraai veranderd wordt. Daarom is een textielframe zeer geschikt als wandreclame in de detailhandel.

De aluminium profielen zijn economisch en stevig. Onze textielframes kunnen aan de muur worden bevestigd of vanaf het plafond worden opgehangen. De textielframes, geschikt voor wandreclame, zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Zo heb je onze Eco, Simple, Heavy en Decor serie. Variërend in breedte en lengte, elk met hun eigen kenmerk, hebben onze enkelzijdige textielframes een moderne uitstraling. DECOR 27 XL 45 De Decor 27 XL 45 lijkt met zijn brede aluminium frame, veel op een omlijsting van een kunstwerk. Echter heeft dit frame grote voordelen ten opzichte van een gewone omlijsting. Zo is er geen glas of acrylaat plaat nodig, kan de textielprint snel vervangen en gewassen worden en zijn vingers niet zichtbaar op de print. Ideaal als u in het bezit bent van een winkel waar veel kinderen over de vloer komen.

Textielframe met omlijsting Wanddecoratie
 
Curved textielframe op een evenement Curved textielframe op een evenement Curved textielframe op een evenement Curved textielframe op een evenement
Efka levert Exclusief aan resellers

Bij EFKA leveren wij via onze dealers. Daarom zijn wij, voor u als reseller, uw partner in frames. Samenwerken om tot het beste resultaat te komen is ons doel. Wij maken duidelijke afspraken en staan voor onze partners klaar. Wij gaan voor snelheid en continuïteit en denken, waar nodig, met u mee.

Aluminium frames te gebruiken als