Cilinder textielframe in een bibliotheek
Enkelzijdig en dubbelzijdig

Cilinder textielframe

Enkelzijdig en dubbelzijdig

Cilinder textielframe

  • Als enkelzijdig en dubbelzijdig frame verkrijgbaar
  • Van alle kanten zichtbaar
  • Mogelijkheid om op te hangen aan het plafond
Kom alles te weten

Specificaties

Heavy 27 Double 44
ApplicatieWandmontage / HangendWandmontage / Vrijstaand / Hangend
TypeEnkelzijdig frameDubbelzijdig frame
Gewicht0,677 kilo/meter0,785 kilo/meter
Lengte6150mm6150mm
OptieGeluidsabsorberend materiaal
Therm Acoustic D20/25
Geluidsabsorberend materiaal
Therm Acoustic D40/40
Frame kleur
       
(Kies een kleur)
       
(Kies een kleur)

Door onze geavanceerde walsmachine kunnen er veel verschillende vormen worden gebogen. Zo kan uw klant de opvallendste vormen maken waardoor alle aandacht naar de specifieke boodschap wordt getrokken. Ons materiaal is van hoge kwaliteit en heeft een goede akoestische demping. Gebruik het gebogen frame als hangende banner in de winkel of op de beurs.


Uniek gebogen vormen

Creëer unieke vormen met onze buigmogelijkheden en trek de aandacht. Door gebruik te maken van een gebogen achterwand op bijvoorbeeld een beurs krijgt uw reclame-uiting nog meer aandacht. Met gebogen aluminium textielframes is uw boodschap van meerdere kanten zichtbaar en vergroot u de kracht!

Product sheets

Bekijk hier onze product sheets van de Heavy 27 of Double 44

Gedetailleerde informatie

Hoe werkt dat buigen?

Met een buigmachine van de nieuwste generatie heeft EFKA alles in huis voor de meest bijzondere gebogen textielframes. Zowel enkel- als dubbelzijdige profielen kunnen naar wens in de juiste radius worden gebogen. Doordat deze buigmachine lasermetingen uitvoert tijdens het walsproces, kan er op de millimeter nauwkeurig gebogen worden.

Impressie

I Amsterdam beurs Curved presentatie room Curved studio Cilinder woonkamer
Meer impressies »
Wij helpen u graag verder

Opvallende gebogen cilinder

Onze gebogen textielframes zijn verkrijgbaar als enkelzijdig- en dubbelzijdig frame in twee verschillende diktes. De Heavy 27 en Double 44 bieden voor uiteenlopende doeleinden een unieke oplossing en dragen bij aan het versterken van een opvallende reclame-uiting. Hiermee kunt u zich onderscheiden van de rest. Weet u nog niet helemaal zeker voor welke doeleinden onze frames geschikt zijn? Bekijk dan de eindeloze creaties en variaties op onze impressie pagina van gebogen frames, om uw eigen unieke idee te genereren.