Indoor

bewegwijzering

Voor hangend en staand gebruik

Must-have op beurzen

Gemakkelijk te verplaatsen

Hangend en staand


Bepaal de route met Bewegwijzering

Vaak denkt men bij bewegwijzering aan de klassieke langwerpige gepunte wegwijzers, die aan een centrale paal zijn gevestigd en die als wijzende armen de plaatsen aanduiden. Bewegwijzering omvat niet alleen dit soort borden, maar alle borden die behulpzaam zijn bij het bepalen van een route.


Bewegwijzering binnen een organisatie, beurs of tijdens een evenement.

Niets is vervelender als relaties of bezoekers lang moeten zoeken. Onze indoor textielframes kunnen worden ingezet als informatie-, parkeer-, naam- en signaleringsborden. Voor bewegwijzering binnen de organisatie of beurzen wordt er vaak gekozen voor onze dubbelzijdige hangende en staande aluminium frames. De Double 44, Double 49, Double 50 en Double 80 zijn hier zeer geschikt voor.


TEXTIELDOEK MET PEES

Hanging banner
VAN NAAMBORDEN BIJ ELKE KANTOORRUIMTE, WEGWIJZERS NAAR AFDELINGEN TOT AAN
SIGNS BOVEN WINKELPANDEN EN BEURSSTANDS
ruimteverdelen-op-kantoor.jpg
Naambord bij Kantoorruimte

Hedendaagse kantoorpanden worden steeds groter. In deze panden zitten vaak meerdere bedrijven. Onze dubbelzijdige textielframes fungeren als wegwijzer naar een bedrijf, afdeling of persoon. Mochten er veranderingen zijn binnen een organisatie, zijn deze textielprints eenvoudig te vervangen.

Niet meer verdwalen door

Wegwijzers op de afdeling

U kent het vast wel. Verdwalen in een ziekenhuis of hotel, alleen omdat de bewegwijzering niet klopt of onduidelijk is. Wegwijzers zijn vaak te klein, omdat anders het materiaal te zwaar zou worden. Onze textielframes zijn licht, gemakkelijk te monteren en in elk formaat leverbaar. Hierdoor zal uw relatie / de bezoeker nooit meer verdwalen binnen uw organisatie.

Bewegwijzering
Catwalk aankleding
Voorzie het aluminium frame van een peesdoek

Bij winkelpanden en beursstands

Zorg ervoor dat uw relatie / de bezoeker het winkelpand of uw beursstand gemakkelijk vindt. Met een duidelijke bewegwijzering zorgt u ervoor dat geen enkele prospect uw winkelpand of beursstand voorbij loopt.

UITEENLOPENDE KEUZES

TOEPASBARE PROFIELEN

double44.png double-44-hover.png

Double 44

Dubbelzijdig frame
NF-04440

double49.png double-49-hover.png

Double 49

Dubbelzijdig frame
NF-04490

double44.png double-50-hover.png

Double 50

Dubbelzijdig frame
NF-04495

double80.png double-80-hover.png

Double 80

Dubbelzijdig frame
NF-04800

verschillende-profielen.jpg
Mobiele beursstand
Vrijstaande en hangende textielframes SCHEIDINGSWAND

Bij het plaatsen van bewegwijzering is het van belang dat deze stabiel staat of hangt. De baseplate fungeert als een voetensteun, waardoor deze niet omvalt. De baseplate kan tevens voorzien worden van wielen, waardoor de bewegwijzering gemakkelijk te verplaatsen is. De textielframes zijn in diverse diktes verkrijgbaar. Afhankelijk van het gekozen frame, adviseren wij welke baseplate het beste geplaatst kan worden. Onze ceiling mount is geschikt voor bevestiging aan het plafond.