VANWEGE DE FEESTDAGEN ZIJN WIJ GESLOTEN OP 25-12, 26-12 en 01-01
EN DU FR
WIJ ZIJN GESLOTEN OP 25-12, 26-12 en 01-01

Sponsorwand, interview wand, beurswand of scheidingswand

Mogelijkheden van mobiele wanden


Gemakkelijk te verplaatsen

Eenvoudig & snel opzetten

Verkrijgbaar met of zonder wielen

Textiel foto snel vervangbaar


Onze mobiele wand

Biedt vele functies

De mobiele wand kan op diverse locaties en manieren worden ingezet. Een mobiele wand kan onder andere als caterings, scheidings, interview, pers- of sponsorwand worden ingezet. Met de mobiele wand haalt u het beste uit elke ruimte. Met de mobiele wand vergroot u het aantal vergader- en kantoorruimtes in een handomdraai.


Onze mobiele wand is flexibel, duurzaam en gebruiksvriendelijk. De textiel foto is gemakkelijk en snel vervangbaar. Onze mobiele wanden zijn uitvoerbaar in diverse diktes, waarbij u zelf de afwerking bepaalt door middel van een textielprint. De mobiele wand is gemakkelijk te monteren en te demonteren. Daardoor is deze compact te vervoeren. De mobiele wand wordt ook ingezet door o.a. artiesten zoals DJ’s.

Mobiele beursstand Mobiele beursstand

Vergroot het aantal vergaderuimtes in een handomdraai met mobiele wand

Balie op wielen
tevens inzetbaar als

Mobiele balie

De mobiele balie zorgt ervoor dat u eenvoudig en professioneel deel kunt nemen aan events. U maakt de mobiele balie uw beursstand compleet. De beursbalie is aan beide zijden te voorzien van een textielprint voorzien van een pees, ook wel peesdoek genoemd. Het aluminium frame is in elk gewenste vorm te bestellen.

Uiteenlopende keuzes

Toepasbare profielen

double44.png double-44-hover.png

Double 44

Dubbelzijdig frame
NF-04440

double49.png double-49-hover.png

Double 49

Dubbelzijdig frame
NF-04490

double44.png double-50-hover.png

Double 50

Dubbelzijdig frame
NF-04495

double80.png double-80-hover.png

Double 80

Dubbelzijdig frame
NF-04800

verschillende-profielen.jpg
Voetensteun voor foto op textiel
Baseplates

Ter stabilisatie

Onze staande aluminium profielen zijn te voorzien van baseplates, zodat deze stabiel blijven staan. De baseplate fungeert als een voetensteun, waardoor deze niet omvalt. De baseplate kan tevens voorzien worden van wielen, waardoor de mobiele wand gemakkelijk te verplaatsen is. Alle baseplates worden aan het frame gemonteerd. Baseplate wheels is te voorzien van twee wieltjes. Voor de stabiliteit van het frame zijn twee baseplates (4 wieltjes) nodig. Als mobiele wand zijn de profielen Double 44, Double 49, Double 50 en Double 80 inzetbaar (afhankelijk van de gekozen grootte van het aluminium frame).