VANWEGE DE FEESTDAGEN ZIJN WIJ GESLOTEN OP 25-12, 26-12 en 01-01
EN DU FR
WIJ ZIJN GESLOTEN OP 25-12, 26-12 en 01-01

Ruimteverdelers

Essentieel voor elke organisatie

Scheidingswand de juiste investering voor uw organisatie

Zorgt voor betere akoestiek in kale ruimtes

Scheidingswanden in zowel lage als hoge uitvoering

Mobiele ruimteverdeler


De scheidingswand inzetbaar

In elke gewenste ruimte

Een scheidingswand, ook wel een kantoorscherm, ruimteverdeler, akoestische wand genoemd, is inzetbaar in elke gewenste ruimte.

Met een scheidingswand deelt u ruimtes flexibel in. Het aluminium frame kan aan beide zijden worden voorzien van een doek. De scheidingswand zorgt voor sfeer en een betere akoestiek.


Kantoorschermen zorgen voor

meer privacy op de werkplek.

Met deze ruimteverdeler deelt u ruimtes geheel naar eigen inzicht in. De scheidingswand is in elk gewenst formaat te verkrijgen. De scheidingswand zorgt ervoor dat werknemers minder last hebben van storende omgevingsgeluiden. Hierdoor kunnen ze zich beter op hun eigen werk focussen.


AKOESTISCHE SFEERMAKER

scheidingswand Lees meer »
Onze aluminium frames zijn duurzaam
Deel een ruimte naar eigen inzicht in Ruimteverdelers

Een grote ruimte opdelen in kleine ruimtes? Dit kan met ons dubbelzijdige textielframe voorzien van textielprint. U creëert snel en eenvoudig een extra ruimte in een ruimte. Soms is het handig om een ruimte te verdelen in functionele gebieden, zoals bij een concert of bibliotheek. Bijvoorbeeld een grote zaal dient opgedeeld te worden in een vergader en restaurant gedeelte. Dan is een cateringswand de perfecte oplossing. De cateringswand, voorzien van een textieldoek met daarop een print, wordt ingezet als scheidingswand. De meest gebruikte print in de horeca is een print met daarop voedsel en drinken.

Met de ruimteverdeler deelt u ruimtes geheel naar eigen inzicht in

het indelen van beursstands

Het indelen van

De beursstands

Naast meer privacy op de werkplek, kan de scheidingswand ook ingezet worden op diverse beurzen of evenementen als cateringswand, bewegwijzering of sfeermaker. Onze textielframes zijn gemakkelijk te monteren en te verplaatsen. Als scheidingswand adviseren wij de Double 80. Dit profiel kan zowel staand als hangend worden bevestigd. Onze staande profielen zijn te voorzien van baseplates, zodat deze stabiel blijven staan.

Uiteenlopende keuzes

Toepasbare profielen

Double 44 Double 44

Double 44

Dubbelzijdig frame
NF-04440

Double 49 Double 49

Double 49

Dubbelzijdig frame
NF-04490

Double 50 Double 50

Double 50

Dubbelzijdig frame
NF-04495

Double 80 Double 80

Double 80

Dubbelzijdig frame
NF-04800

verschillende-profielen.jpg

Het indelen van

Ruimtes

Naast meer privacy op de werkplek, kan de scheidingswand ook ingezet worden op diverse beurzen of evenementen als cateringswand, bewegwijzering of sfeermaker. Onze textielframes zijn gemakkelijk te monteren en te verplaatsen.

akoestiek op kantoor
Verbeter de Akoestiek op uw kantoor

Lees meer over het verbeteren van de akoestiek op uw kantoor, de verschillende toepassingen van het geluiddempende materiaal of ga direct naar de verschillende types geluidsabsorberend materiaal.