Met dubbelzijdige textielframe

Etalage ontwerpen en bouwen


Laat uw etalage opvallen

Elk ontwerp mogelijk

Etalage zelf indelen en inrichten


Extra

Opvallen in de winkelstraat
of op het industrieterrein

Een etalage is belangrijk. Wist u dat zo’n 98% van de consumenten een winkel niet binnen stappen door een lege of saaie etalage? Een etalage helpt om méér mensen te verleiden tot een bezoekje aan uw (winkel)pand.


Kies dan voor het textielframe speciaal ontworpen voor de etalage. Met de Double 49, ons etalage profiel, tovert u de etalage om in een eye-catcher. De Double 49 is verkrijgbaar als open en closed textielframe. Het textielframe is te voorzien van een ‘block-out doek’. Het block-out doek zorgt ervoor dat de textiel poster geen licht door laat. Hierdoor zijn beide kanten van de foto op textiel goed zichtbaar.

Ons etalage profiel Etalage frame Bekijk het etalage profiel »
gifje-block-out-doek.gif

Bij het block-out doek gaat er aan elke zijde 6 mm af.

Hoe werkt een

Block-out doek

Het block-out doek zorgt ervoor dat de textiel poster geen licht door laat. Hierdoor zijn beide kanten van de foto op textiel goed zichtbaar.

profiel-tekening-open-blockout.png
Het block-out doek blokkeert het licht en doet doorschijnen voorkomen
zaagmachine.jpg
Dubbelzijdig textielframe

Op maat gemaakt

Kantoorschermen zorgen voor meer privacy op de werkplek. Met deze ruimteverdeler deelt u ruimtes geheel naar eigen inzicht in. De scheidingswand is in elk gewenst formaat te verkrijgen. De scheidingswand zorgt ervoor dat werknemers minder last hebben van storende omgevingsgeluiden. Hierdoor kunnen ze zich beter op hun eigen werk focussen.

Uiteenlopende keuzes

Toepasbare profielen

double44.png double-44-hover.png

Double 44

Dubbelzijdig frame
NF-04440

double49.png double-49-hover.png

Double 49

Dubbelzijdig frame
NF-04490

double44.png double-50-hover.png

Double 50

Dubbelzijdig frame
NF-04495

double80.png double-80-hover.png

Double 80

Dubbelzijdig frame
NF-04800

verschillende-profielen.jpg

Het dubbelzijdige textielframe is

Multifunctioneel

Ons dubbelzijdige textielframe is een zeer populair aluminium frame, dat in verschillende situaties gebruikt kan worden. Het frame wordt veel gebruikt als signage in de retail of als creatieve oplossing om ruimte van elkaar te scheiden in kantoren, restaurants of showrooms.

sfeer-maken-in-etalage.jpg
veelgemaakte fouten bij

Etalage indeling

Veelgemaakte fout nummer 1:
Alle producten evenveel aandacht willen geven. Met het textielframe kunt u één of meerdere artikelen uitlichten. Wilt u nieuwe producten onder de aandacht brengen? Verander dan snel en eenvoudig de textielprint en creëer een nieuwe eye-catcher. Uiteraard kan de foto op textiel ook functioneren als decor voor uw uitgelichte producten.

Veelgemaakte fout nummer 2:
Te weinig verlichting. Zorg voor goed werkende lampen in de etalage. Indien de textielprint als decor functioneert, legt u de focus op het artikel door hier het licht op te schijnen.