Voor iedere branche, showroom inrichting op maat

Inrichting showroom


Op maat gemaakt

Stimuleer de verkoop van uw eigen producten

Toepasbaar in elke branche


Moderne

Inrichting showroom

Een moderne showroom inrichting is tegenwoordig niet meer weg te denken uit een winkelpresentatie. Zodra potentiële klanten uw winkel binnen lopen, verwachten zij een inspirerende en interactieve omgeving waarin zij kennis kunnen maken met het product. EFKA is dankzij jarenlange ervaring de leverancier op het gebied van aluminium frames voor de showroom inrichting.Neem contact met ons op

Bao van Efka

Bel met Bao

0512 - 47 27 21
verkoop@ledframes.nl
Stuur Bao een mail
CREËER SFEER IN UW SCHOWROOM DOOR MIDDEL VAN HET DUBBELZIJDIGE TEXTIELFRAME
showroom
Aluminium frames voor

Autodealers en kledingwinkels

EFKA levert aluminium frames voor de inrichting van showrooms in diverse branches. De inrichting van de showroom verzorgen wij voor diverse automerken, woonboulevards, kleding- en schoenenwinkels. Creeër sfeer en sensatie in uw showroom door middel van het dubbelzijdige textielframe. Plaats het aluminium frame aan vrijstaand of hangend. Het frame is gemakkelijk af te stemmen op de wensen van uw klant. Het formaat van het aluminium frame is zelf te bepalen. De kale ruimtes krijgen sfeer en zorgen voor een betere akoestiek.

Uiteenlopende keuzes

Toepasbare profielen

Double 44 Double 44

Double 44

Dubbelzijdig frame
NF-04440

Double 49 Double 49

Double 49

Dubbelzijdig frame
NF-04490

Double 50 Double 50

Double 50

Dubbelzijdig frame
NF-04495

Double 80 Double 80

Double 80

Dubbelzijdig frame
NF-04800

verschillende-profielen.jpg

Ontwerp en

Realisatie van uw showroom

EFKA begrijpt wat een interieur kan doen voor een bedrijf of organisatie. Om die reden verzorgen wij advies op maat voor uw vergaderzaal, showroom, werkplek, winkelpand, hotel etc. Onze media afdeling ontwerpt, indien u wenst, voor u of uw afnemer een design op maat. Heeft u een showroom en weet u niet hoe u deze het beste in kan richten? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Showroom autodealer
Etalage showroom
Dubbelzijdige aluminium frames

Voor uw showroom inrichting

Uiteraard zijn onze aluminium frames voor het gebruik op lange termijn. Onze duurzame aluminium frames zijn te voorzien van een textieldoek. Onze textieldoeken zijn gemakkelijk te vervangen. Een textielprint is snel en eenvoudig te voorzien van een nieuw product of actie. Oude textieldoeken kunnen weer worden ingeleverd. Deze worden geschonken aan een goed doel.

Displays

Wanden

Plafonds

Raamposters