DIVERSE FORMATEN

BANNERS


De eyecatcher op beurzen

Bepaal zelf de lengte en de breedte

Eenvoudig te monteren


DUBBELZIJDIGE

STAANDE BANNER

Onze dubbelzijdige staande banner is dé eyecatcher op beurzen en andere evenementen. Deze staande banner wordt tevens toegepast als signage in retail/horeca en showrooms. Het aluminium frame is eenvoudig te monteren en te voorzien van een textielprint. De textiel foto is op te rollen en fungeert als een roll up banner. Creëer spectaculaire banners in elke maat. Wissel eenvoudig de textielprint en verander meteen de uiting. Voor een kleine banner adviseren wij de Double 44.

Ook op kantoor

Staande banner

CREËER SPECTACULAIRE BANNERS IN ELKE MAAT MET EEN DUBBELZIJDIG TEXTIELFRAME

Baseplates on wheels
Tevens inzetbaar als

Mobiele banner

De mobiele banner zorgt ervoor dat u eenvoudig en professioneel deel kunt nemen aan events. De mobiele banner is gemakkelijk te verplaatsen. Door de banner te voorzien van baseplates on wheels. Dit is een voetensteun voorzien van wielen, waardoor de mobiele banner snel en gemakkelijk te verplaatsen is.

De mobiele banner kan als beursbalie fungeren, hierdoor wordt uw beursstand compleet. De beursbalie is aan beide zijden te voorzien van een textielprint voorzien van een pees, ook wel peesdoek genoemd. Het textielframe is eenvoudig te monteren en u bepaalt zelf de gewenste hoogte en breedte.

UITEENLOPENDE KEUZES TOEPASBARE PROFIELEN
double44.png double-44-hover.png

Double 44

Dubbelzijdig frame
NF-04440

double49.png double-49-hover.png

Double 49

Dubbelzijdig frame
NF-04490

double44.png double-50-hover.png

Double 50

Dubbelzijdig frame
NF-04495

double80.png double-80-hover.png

Double 80

Dubbelzijdig frame
NF-04800

verschillende-profielen.jpg