Eigen productie

De eigen productie van efka

Uw partner in frames

Inmiddels is het voor vaste klanten geen verrassing meer dat orders in textielframes, LED frames, gebogen frames en panel frames, zeer snel worden geleverd. Sinds de verhuizing in de zomer van 2013 wordt er, met ruime voorraden vanuit onze productiehal van 3000m2, efficiënt gewerkt. Naast onze professionele zaagmachines, buig machines en verpakkingsmachines, hebben onze productiemedewerkers en operators een grote invloed op het geleverde werk.

Onze eigen productie Eigen productie

Compact verpakt

Compact verpakt
De eigen productie zorgt voor

Compacte verzending

De goederen worden veelal in verzendklare dozen verpakt en machinaal gesloten. Alle losse onderdelen zoals voorgeschoefde locksets en inbussleutels zijn in een apart doosje geplaatst in de hoofd verpakking, dit voorkomt onnodig zoeken. Al onze textielframes worden compact verpakt.

Wij leveren onder andere textielframes, led frames, gebogen frames en meer

Voordelig vervoerbaar

Voordelig vervoerbaar
U bestelt

Wij leveren

Bestellen gaat heel gemakkelijk en overzichtelijk via onze website. Nadat u de bestelling heeft geplaatst, pakken wij dit verder op. Onze blanco verpakking kan ook rechtstreeks naar uw klant worden verzonden om snelle levering te garanderen.

Ontdek het bedrijf

Meer Efka

Maak kennis met ons team en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze LinkedIn en Twitter-pagina en nieuwsbrief. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Meer dan frames

Onze service

EFKA is meer dan alleen frames! Logistiek gezien zijn wij de beste keuze omdat alles plat wordt verpakt en daardoor makkelijk te vervoeren is. Komt het installeren van een frame even niet uit? Ook hierin kunnen wij u helpen met ons installatie team!

Ontdek de service
CTA-persoon-homepage.png