LED technieken

TEXTIELFRAMES MET LED VERLICHTING

Door jarenlange ervaring hebben wij diverse LED-technieken ontwikkeld, waarbij elke wens vervuld kan worden. Zo kan LED op dibond gebruikt worden voor kleine tot middelgrote formaten. De Edge-lit techniek is uitstekend voor het verlichten vanaf de zijdes van het frame. Deze techniek heeft daarnaast een goede prijs-kwaliteit verhouding. De LED op stabilizer kan gebruikt worden bij grote tot zeer grote formaten.

Voor elke wens is er een LED-techniek die aansluit bij het gezochte eindresultaat. Door de textielprint met pees heeft u een flexibele oplossing om een opvallende boodschap over te brengen.

EEN INDOOR LIGHTBOX indoor lightbox led verlichting
LED TECHNIEKEN VAN

INDOOR LIGHTBOXES

Voor optimale lichtopbrengst van uw lichtbak adviseren wij één van hiernaast genoemde LED-technieken. De indoor lightbox is gemakkelijk in te schakelen, waardoor een een reclameboodschap uit het oog springt. De lightboxes worden geleverd met voorgemonteerde LED-verlichting. Zonder technische kennis en extra gereedschap kan de lichtbak geïnstalleerd worden. Een lichtbak is in elk gewenst formaat leverbaar en past in ieder interieur. Door de lange levensduur en minimaal stroomverbruik, zorgt EFKA voor kostenbesparende en energiezuinige lichtbakken.

LED VERLICHTING

MODERN EN UNIEK

Voor moderne en uniek LED-verlichting kiest u één van de hiernaast genoemde mogelijkheden. Regel en controleer de kleur met de lichtbak rgb. Creëer een wonderbaarlijke atmosfeer met een magische 3D textielprint. Of combineer de textielprint met lichtgevende animaties, door gebruik te maken van ons dynamische 3D systeem.