Bij efka leveren wij
exclusief aan resellers

Efka levert

exclusief aan resellers

Bij EFKA leveren wij via onze dealers. Daarom zijn wij, voor u als reseller, uw partner in frames. Samenwerken om tot het beste resultaat te komen is ons doel. Wij maken duidelijke afspraken en staan voor onze partners klaar. Wij gaan voor snelheid en continuïteit en denken, waar nodig, met u mee.

Word onze dealer

Nog geen dealer? Vul het formulier in en sluit uw bedrijf aan bij EFKA!

Aluminium extrusie Extrusie Meer informatie »
Aluminium profielen zijn 100% duurzaam

EFKA biedt innovatieve en duurzame oplossingen voor aluminium frames. Aluminium profielen worden veelal schuin afgezaagd. Hierdoor heeft EFKA een verzameling van stukjes aluminium. Aluminium is een mooi materiaal dat zich kenmerkt als licht, sterk, corrosiebestendig en eenvoudig te bewerken. Extrusie is het proces waarbij aluminium wordt hervormd.

Compacte verzending

De goederen worden veelal in verzendklare dozen verpakt en machinaal gesloten. Alle losse onderdelen zoals voorgeschoefde locksets en inbussleutels zijn in een apart doosje geplaatst in de hoofd verpakking, dit voorkomt onnodig zoeken. Al onze textielframes worden compact verpakt.

Snel en duurzaam
Compacte verzending Compacte verzending
U bestelt wij leveren

Bestellen gaat heel gemakkelijk en overzichtelijk via onze website. Nadat u de bestelling heeft geplaatst, pakken wij dit verder op. Onze blanco verpakking kan ook rechtstreeks naar uw klant worden verzonden om snelle levering te garanderen.

Maak kennis met EFKA

Meer EFKA

Maak kennis met ons team en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en nieuwsbrief. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!


Philips licentie
Onder licentie van PHILIPS

EFKA verkoopt lightboxes onder licentie van Philips. Deze licentie is van toepassing onze Edge-lit LED-techniek.