Lightboxes effectief inzetten


Sample aanvragen
Aluminium textielframes met LED verlichting

Wat doet licht met uw omgeving?

Een Lightbox geeft licht en valt natuurlijk op, maar hoe zet je deze lichtbak met led nu op een effectieve manier in? Door onze jarenlange ervaring op het gebied van reclame met licht weten wij hoe u uw textielprint laat opvallen. Wanneer u een reclame lichtbak gaat plaatsen, vraag u zelf dan altijd af wat het licht met uw omgeving doet!


Het is altijd belangrijk om te weten in welke ruimte de Lightbox komt te staan en welk resultaat het op moet leveren. Staat u op een beurs en wilt u zich onderscheiden van de rest? Dan is een indoor lichtbak met een hoog vermogen te adviseren. Deze Lightbox heeft een zeer hoge lichtopbrengst, ook wel uitgedrukt in lumen per m2 waardoor uw beursstand de aandacht trekt en niet die van een ander.

Sample aanvragen van een Lightbox

Ik wil een sample

Kies één van onze samples en
ervaar onze Lightboxes zelf.

Nu aanvragen
BEKIJK BOVENSTAANDE VIDEO EN ERVAAR WAAROM WIJ UW PARTNER IN LIGHTBOXES ZIJN

Impressies

Bekijk meer impressies
Meer impressies »
Bekijk eerdere creaties

Varieëren met lichtbakken met LED

Door de jaren heen zijn er verschillende LED-technieken ontwikkeld. Dit geeft u de mogelijkheid om in elke gewenste situatie een passende LED-oplossing te bieden. Zoals hiernaast te zien is, geeft een Lightbox een extra dimensie aan een afbeelding. Door er licht achter te plaatsen, valt uw boodschap in een ruimte meer op. De investering in een lichtbak met led verdient zich altijd terug door de extra aandacht die het krijgt. Op prominente plekken is het inzetten van een Lightbox met ledverlichting een must. Echt opvallen gebeurt met licht.

Klik voor meer informatie

Ideaal te gebruiken voor

Uw situatie

Wat is de situatie waarin de Lightbox komt? Moet deze dubbel- of enkelzijdig toegepast worden? En welke type frame kan
toegepast worden?

Gewenste lichtsterkte

Welke lichtsterkte is gewenst? Voldoet een normale lichtbak of is er toch een sterkere
variant gewenst?

Dimbaar

Is het nog niet bekend in welke situatie de lichtbak komt te hangen? Neem dan altijd een dimbare lichtbak, zodat u de lichtsterkte ter plekke kunt aanpassen.