Enjoy life with light

Inloggen dealer

Inloggen dealer

Gegevens onthouden

Nog niet geregistreerd? Klik hier

U bent hier:
Terug naar de vorige pagina

Led lijsten

Led lijsten, een absolute noviteit op het gebied van instore signing. De combinatie van een houten- of aluminium lijst, met uw kunstwerk die verlicht wordt door onze led lichtpanelen. Een kunstwerk dat omringd wordt door een houten schilderijlijst geeft een mooie complete uitstraling. Om uw kunstwerk of reclame-uiting nog meer aandacht te geven heeft u bij Efka Led Frames de mogelijkheid om een led lichtplaat te laten plaatsen achter uw reclameboodschap.

Bij ons heeft u de keuze uit een groot aantal houten lijsten waarmee u uw winkel, beursstand of bedrijf sfeervol kunt inrichten. Door het unieke wisselsysteem van het textieldoek wordt elke houten lijst als het ware een wissellijst. Het wisselen van uw textieldoek gaat heel eenvoudig, waardoor u snel uw reclameboodschap kunt aanpassen.

De verlichte led lijsten zijn in vele formaten verkrijgbaar. Het leveren van creatief maatwerk is onze core business en wij informeren u graag over de talloze mogelijkheden voor het gebruik van de led lijst.
 
Led lijsten voor het verlichten van uw kunstwerk
Een kleine greep uit onze collectie houten led lijsten
Efka B.V.
De Meerpaal 10
9206 AJ Drachten
The Netherlands

T. 0512 - 47 27 21

Inschrijven productnieuws

Om op de hoogte te blijven van onze nieuwe producten kunt u zich hieronder inschrijven.

Disclaimer | Sitemap | © Efka B.V.
Ontwikkeling: ittica Media