Enjoy life with light

Inloggen dealer

Inloggen dealer

Gegevens onthouden

Nog niet geregistreerd? Klik hier

U bent hier:
Terug naar de vorige pagina

Sublimatie print

Sublimatie print kan enkel worden toegepast op een polyester ondergrond, waarbij de kleuren worden ingebracht in het polyester. Vandaag de dag bestaat er een polyester soort dat oogt en voelt als katoen, waardoor er voor onze producten schitterende resultaten worden behaald.

Doordat bij sublimatie print de inkt zich in de coating vestigt en niet op de oppervlakte zoals bij gewone tranfers wordt de textieldruk uitermate geschikt voor het gebruik in de aluminium- en houten textielframes. Sublimatiedruk staat onder meer bekend om zijn onbereikbare glans en uitmuntende eigenschappen.

De kunstwerken die worden aangebracht behouden kleur en gaan er nooit af. Tevens is het textieldoek kreukvrij en kan eventueel gewassen worden. Bij textieldruk met een sublimatie printer zijn de kleuren helder en van hoogwaardige kwaliteit.

Mocht u meer informatie willen inwinnen over de toepassing van het sublimeren in combinatie met onze textieldoeken en frames dan kunt u contact opnemen met een van onze vertegenwoordigers.
Efka B.V.
De Meerpaal 10
9206 AJ Drachten
The Netherlands

T. 0512 - 47 27 21

Inschrijven productnieuws

Om op de hoogte te blijven van onze nieuwe producten kunt u zich hieronder inschrijven.

Disclaimer | Sitemap | © Efka B.V.
Ontwikkeling: ittica Media